نقد کتاب راه ابریشم نوشته پیتر فرانکوپن

نقد کتاب راه ابریشم نوشته پیتر فرانکوپن
    درباره کتاب «راه های ابریشم» نوشته پيتر فرانکوپن مترجم: حسن افشار منتقد: عمران دسترس کتاب «راه‌هاي ابريشــم»، تاريــخ جهان از ديدگاهي نو است که با يک داستان عجيب‌وغريب تاريخي همراه است و پرده‌هاي بدبيني را به کناری مي‌زند. پيتر فرانکوپن سريعا نکته‌اي درمورد اين گشودنِ ظاهرا خودسرانه به ما مي‌گويد: اينکه بايد مجددأ ديدگاه‌مان را درباره تاريخ جمع‌بندي کنيم، و فرضيات مربوط به اينکه از کجا آمده‌ايم و …
ادامه مطلب

خلاصه نویسی

خلاصه نویسی
خلاصه نویسی درست و حسابی مانند بسته بندی کردن محتوای کتاب است. شما با مشاهده یک بسته بندی استاندارد، مستقیما آن چه داخل بسته وجود دارد را نمی‌بینید اما به محتویات آن پی می‌برید. بسته بندی کردن هم مهارت خاص خود را می‌طلبد. اکثر بچه‌ها توانایی این که چیزی را با یک بار خواندن به خاطر بسپارند ندارند. این مدل بچه‌ها مجبورند برای به خاطر سپردن چیزهای مختلف، مدام مطالب را تکرار …
ادامه مطلب

چرا کارهای ساده تبدیل به کارهای سخت می شوند؟

چرا کارهای ساده تبدیل به کارهای سخت می شوند؟
معمولا برای همه ما پیش آمده است که کاری را می خواستیم انجام دهیم اما آنقدر در ذهن ما بزرگ و سخت بوده که تبدیل به یک غول شده و هر لحظه انجام آن سخت تر شده است. اما چرا این اتفاق می افتد؟ چه طور باید از پس کارهای سخت برآییم؟ چرا کارهای ساده تبدیل به کارهای سخت و پیچیده می شوند؟ شاید یکی از دلایل آن داشتن اطلاعات …
ادامه مطلب

واقعاً بخواهید که تغییر کنید

واقعاً بخواهید که تغییر کنید
  سالهای زیادی این سوال در ذهنم بود که چرا با اینکه عمدۀ‌ مردم، موفقیت و پیشرفت را دوست دارند اما این اتفاق تنها برای عدۀ معدودی می‎افتد و بیشتر آنها به آرزویشان نمی‎رسند؟ مثلاً چرا هر سال صدها هزار نفر برای ورود به دانشگاه تلاش می‎کنند و همه دوست دارند در رشته و دانشگاهی عالی قبول شوند، اما تنها عدۀ کمی موفق می‎شوند؟ چرا از میان خیل عظیمی که …
ادامه مطلب

نقد و بررسی کتاب انسان در جستجوی معنا نوشته ویکتور فرانکل

نقد و بررسی کتاب انسان در جستجوی معنا نوشته ویکتور فرانکل
مقدمه کتاب انسان در جستجوی معنا  نوشته ویکتور فرانکل در سال 1946 به چاپ رسید. این کتاب در حوزه روانشناسی و بازنمایی از حالات درونی ذهن فرانکل در دوران اسارت است. وی طی سال‌های 1942 تا 1945 در اردوگاه کار اجباری آلمان نازی تحت شرایط بسیار سختی اسیر بوده است. وی پس از آزادی تصمیم می‌گیرد تا با نوشتن کتابش نشان دهد چگونه درک معنی زندگی حتی در شرایطی که امیدی …
ادامه مطلب

تند خوانی

تند خوانی
تصور عموم بر این است که هرچه آهسته‌تر و کندتر مطالعه شود، اندوخته ی ذهنی افزایش خواهد یافت، حال آنکه بر پایه ی دیدگاه پژوهشگران، خلاف این امر صادق است. به باور آنان در حالی که میزان اندوختهی ذهنی مطالعه‌کننده ی معمولی تنها ۳۵٪ است، این حالت برای تند خوان حداقل ۵۳٪ خواهد بود. همچنین تونی بوزان پژوهشگر مغز به این نکته اشاره کرده‌است که اینکه سرعت در مطالعه افزایش …
ادامه مطلب
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش